3ds Max : MaxCam To PhysCam Script
Merhabalar.
Perspective Match işlemini FreeCam ile gerçekleştirdikten sonra, söz konusu bu Free Camera`yı VrayPhysicalCam`e çevirecek bir script olan MaxCam To PhysCam`ı bulabileceğim bir site tavsiyesi olan var mıdır?
Yada
Bu işlemi başka türlü gerçekleştirebilmenin bir alternatifi var mıdır?
- Erkek
http://www.scriptspot.com/3ds-max/scripts/leles-vray-tools
- Erkek
Körün istediği bir göz .. Teşekkürler Mete Bey ..
- Erkek
Şu özelliği standart ekleseler ne güzel olacak
Perspektifden bakarken kontrol c yapınca kamera atandığında sahneye bir tane V-Ray cam koyuyorsunuz ve o seçiliyken tekrar kontrol c yapınca baktığınız açıdan bir tane V-Ray cam oluyor.
Umarım soruyu yanlış amlamamisimdir. :)
- Erkek
V-Ray cam koyuyorsunuz ve o seçiliyken tekrar kontrol c yapınca baktığınız açıdan bir tane V-Ray cam oluyor.... yanlışmı anladın bilmiyorum kardeşim ama sanırıtm yanlış anlattın. vray cam seçiliyken tekrar ctrl+c yaptığında baktığım açıdan bir vray cam olması??? çok karıştı. zaten vray cam seçiliyken nasıl baktığım açıdan bir vray cam daha oluyor. anlamadım ben kimim nerdeyim
- Erkek
kanakan, dediğin yöntemi denedim ama ya bir noktayı atlıyorum yada bahsettiğim sorunun çözümü bu değil sanırım.
Mete beyin linkini verdiği scriptler işimi çözdüyse de alternatif yol öğrenmek adına tarif ettiğiniz yöntemi biraz daha açmanızı isteyeceğim.
Hedef;Perspective Match işlemi ile istenilen açıyı yakaladığımızda VrayPhysicalCam oluşturmak.
- Erkek
istediğiniz perspektif açısındayken vraycam ı sahneye gelişi güzel koyun ve hala vraycam seçiliyken ctrl c yapın o sahneye gelişi güzel koyduğunuz vraycam istdiğiniz açıya geliyor
- Erkek
Tamam dediğiniz gibi oldu. İlk denememde Ortografik bakış açısıyla denediğim için olduramadım. Hata bende. Teşekkür ederim kanakan ve Seçkin.
- Erkek