3ds Max : Satılık İç mimari, 3d Max-Vray 300 hazır sahne DVD
Kaplamaları, ışık ayarları, kamera ayarları her sahnede mevcuttur ve hazır gelecektir.Bütün sahneler fotogerçekçidir. Ortalama 300 Hazır sahne. 4 DVD. Örnek bazı sahneler resimde görülenlerdir. Kredi kartına taksitli satış yapılabilir. Eft/Havale Fiyatı 250 Tl dir. Daha detaylı bilgi için lütfen arayınız. 533 08 40 27
Ben paşalar gibi parasını verdim aldım. Mesleği bıraktığım içinde şimdi işime yaramıyor. İşine yarayacak birisi var ise sahip olsun istedim. Ama bakıyorumki dakka 1 gol 1 daha telefonla arayıp sormadan hırsız damgası vurdunuz Halid Semih KARTAL. Konu kapanmıştır. satış falan yoktur.
Bünyamin Araz Sahneler bana ait değildir. Satış göndermiş olduğunuz linkteki kitap sahneleri olduğu doğrudur. 5 DVD den 1 tanesi arızalıdır. 1 DVD çalışmadığı için fiyatıda gayet uygun tutmuştum. Emek hırsızı olsaydım eğer Alırdım 5 DVD yi eksiksiz satardım.
bilseydim böyle yorum yapmazdım kusra bakmayın. Sildim yorumumu.
- Erkek
bende sildim yorumu konuyu biraz farklı anlatmış veya ben farklı algılamışım galiba neyse ben sandece sahnelerin kaynagını göstermek istedim genede özür dilerim
- Erkek
evre selamlar.eksik olan dvd hangisidir acaba ? . her dvd farklı bir hacim üzerine çünkü.
- Erkek