3ds Max : 3ds max kapanmıyor
Merhaba,
3 tane 3ds max dosyası açtığım oluyor ve işim bitince teker teker dosyaları kapatıyorum.
Ancak görev yöneticisini açtığımda işlemler bölümünde kapatılan 3ds maxleri açık olarak görüyorum.
Win7 64 bit Pro kullanıyorum.12 Gb Ram
- Erkek
çok kasıldıysa oluyor arada özellikle 2009 da. en temizi görev yöneticisinden katletmek. kapanması çin 10 dk beklediğin program 1 sn de tarih olur.
- Erkek
3 tane max açmak mı !! bir tanesi bile makinayı kasarken sizdeki makine epey güçlü sanırım.
Program aynı anda 3 tane açılacak şekilde tasarlanmamıştır. en temizi Ctrl-Alt-Del basarak görev yöneticiden sonlandırmak.
- Erkek
Teşekkür ederim...
- Erkek
iş yerimdeki bilgisayarım asus ROG TYTAN G30AB serisi oldukça güçlü olduğu halde yalnız bir sahnede çalışabiliyorum ve max dosyasını kapat dediğimde kapatmıyor 2. dosyayı açmaya kalksam zaten makine kitleniyor. evdeki bilgisayarım bunun bir alt serisi ASUS Essentio CG8250 tam 6 sahne açıyor ve hepsini aynı anda render alabiliyor ve dosyaları çok hızlı açıp kapatıyor. Sorunu çözemedim program kurulumundan mı yada virüs mü olduğu için kapanmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
- Erkek