3ds Max : muhteşem iş ilanları
Karina Tasarım Ldt. Şti. * Mimar Yerli ve yabancı projelerde çalışan, konusunda deneyimli ve yangın güvenliği tasarımı alanında uzman olan şirketimizin Ankara`da bulunan işyerinde çalışmak isteyen, Mimar başvurularını beklemekteyiz. * Zorunlu Nitelikler - Üniversitelerin Mimarlık bölümlerinden mezun olmak - İngilizce yazma-okuma-konuşma yönünden, iyi derecede yabancı dil bilgisine sahip olmak - Türkçe yazma-konuşma yönünden, dilbilgisi kurallarına uygun, yetkin bir dil becerisine sahip olmak - Sigara içmemek (sadece işyerinde değil, özel yaşamında da) - Yetkin bir, iki boyutlu çizim yazılımı (G-Star, AutoCAD, vb.) kullanıcısı olmak - İyi derecede MS Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, vd.) kullanıcısı olmak - Çalışkan, özverili, dikkatli, özenli, kültürlü ve yurtsever olmak - Takım içinde uyumlu ve planlı çalışma becerisine sahip olmak * Tercih Nedeni - Bağımsız proje veya müşavirlik şirketinde en az 1 yıl çalışmış olmak - Sahada mimari uygulama veya denetleme bilgisine sahip olmak - Yapı fiziği, proje yönetim, tasarım süreci, vb. konularda Yüksek Lisans yapmış olmak - B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak - Bayan olmak - Bay adaylar için en az 3 yıl sürekli çalışmaya engeli olmamak - Toplantı yönetme, sunuş yapma, iş planı yapma, tasarım takımı yönetme, vb. yönetsel bilgi ve deneyime sahip olmak * Takdir Nedeni - ``Binaların Yangından Korunması Hakk. Yönetmelik`` ve/veya NFPA 101 hükümlerini bilmek ve bunlara uygun mimari tasarım yapmış olmak - Bina içinde insan hareketlerini modelleyen yazılımları kullanmış olmak - Tasarım ve uygulama sürecinde, mimariyle statik-mekanik-elektrik disiplinlerinin uyumlandırılması ve eşgüdümü konusunda çalışmış olmak - Proje Yönetimi konusunda bilgi ve deneyime sahip olmak - 5S, Kaizen, CPM, vb. kalite ve yönetim sistemleri uygulayan şirketlerde çalışmış olmak İlan Bilgisi Fiyat: TL İlan tarihi: 23.01.2014 11:30 Şehir: Ankara Posta Kodu: 06460 Cep Telefonu: 05362978229
sigara içmeyen (özel hayatta da) içmicen siz ne içiyonuz la
- Erkek
bu ilanı yazarken kafası güzeldi sanırım:) egosunu tatmin ediyo:)
bayan olmak ney lan:)
- Erkek
şirketi devretçek birini arıyor heralde :)
- Erkek
Mantarlı gözleme yiyince banada böyle şeyler oluyo ,ama bu kadar da değil da :)
- Erkek
esrar kokoin felan çekmek serbesmi onu yazmamış amca :) çok salak bir ilan bence
- Erkek
Okurken bile başım döndü bu işi yapacak biri var mı dünyada :)
- Erkek
ben varım
başvurdum da yanlız ufak bir pürüz var
erkek olmam.
sağolsunlar onu da hallediyorlar.
ellerinde bir ilaç var iki ayda kendi kendine düşüyormuş.
hadi hayırlısı bakalım
- Erkek
:) dikkat et abi kendine sakata gelme :))))))))
- Erkek
Aslında ben sıkıntı görmedim. Adamlar tercih nedeni ve takdir nedeni diye ayırmışlar ne var bunda?
- Erkek