3ds Max : Reaction Manager...
Merhabalar arkadaşlar.Karakter animasyon için GUI paneli yaptım ve karakteri panale bağlarken Reaction Manager i açıp GUI daki circle nesnesini karakterin diline bağlarkan şu yolu izlemekteyim. Reaction Manager dan add master daha sonra
circle seçip
transform>position>zero pos XYZ>Z position> Limited Controller: Bezier Float
Dil için eklemiş olduğum 6 tane kemikleri de Slave olarak ekleyip şu yolu izlemekteyim
sırayla kemikleri seçip
Transform> Rotation> Z Rotation
Bu yol ile 6 tane kemiği Slave olarak ekledim Daha sonra tüm kemikleri tek bir state in içerisine attım. Daha sonra circle ı yukarı hareket ettirip Create Mode a geçip teker teker kemiklere create state oluşturdum. Daha sonra işlem bittiğinde GUI panelindeki circle ın kemiklere bağlanmadığını gördüm.
Daha önce Bu yolla karakter ağızını açarken yanaklarında daralma işlemi yaptım ve sorunsuz çalışıyor.
Acaba Problem Reaction Manager penceresinin en altında bulunan curve editörden mi kaynaklanıyor yoksa Master ve Slave oluştururken izlediğim yollarda mı bir problem var. Konuyla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
- Erkek
- Erkek
Animasyonla çalışma yapan arkadaşlar hiç yok mu? ya da yönlendirebileceğiniz birileri?
- Erkek