3ds Max : ağaç, araba gibi bol kaplamalı nesnelerin proxy yapımı ile alakalı yardım
ağaç, araba gibi bol kaplamalı nesnelerin proxy yapımı ile alakalı yardım
proxy yaparken eğer nesne tek ve kaplamada tek ise sorun yaşamıyorum ama ayrı parçalı ve bol map içeriyorsa bir türlü olmuyor sizden isteğim ya bu konuyla alakalı video yada görsel içerikli pdf dökümanı yada word dökümü rica edecektim lütfen. teşekkür ederim şimdiden yardımı geçen herkese.
Parçaları birleştirip proxy yap.
Parçaları birleştirip proxy yap.
attach ilemi birleştireyim anlamadım
eğer bahsettiğiniz attach ile ise onu yaptım yine olmadı kaplamaları çıkmıyor malesef :/
güzel bir soru
şuan öğle arasına girdik. moladan sonra şekilli bir anlatım yapacağım.
ALLAH`ın rahmetinden ümit kesmeyin; zira kafirlerden başkası ALLAH`ın rahmetinden ümit kesmez. YUSUF SURESİ /87.AYET
2013-10-10 12:35:58
Önce kaplamaları çağırın sonra
Önce kaplamaları çağırın sonra proxye çevirin, sonra görünecektir.Eğer başka sahnede kullanacaksanız, model import eder gibi çağırın. *vrayproxyde bu şekilde problem olmuyor.
2013-10-10 13:34:01 Edit:2013-10-10 13:35:01
çözüm
Ben MRproxy` e göre anlattım ama vrayproxy ilede aynısı uygulanabilir.
ALLAH`ın rahmetinden ümit kesmeyin; zira kafirlerden başkası ALLAH`ın rahmetinden ümit kesmez. YUSUF SURESİ /87.AYET
2013-10-10 13:39:22
Çözümm
2013-10-10 13:40:05
Çözümmm
2013-10-10 13:40:34
rica ederim
Rica ederim, umarım faydası olur. Takıldığınız yerler olursa tekrar anlatmaya çalışırım. Cemil Anlaşılmayan bir nokta var mı???
2013-10-10 13:46:17
Kapalı
Topic closed automatically because it`s been more than a year!