3ds Max : Thinking particle ders verecek birini ariyorum
Arkadaslar,Thinking particle den anlayan varmi?
- Erkek
Ne amaçlı kullanacaksın.?.
İlk önce yazılım bilgisi gerekiyor azda olsa.Algoritma için.Sonra mat ve fizik.Daha sonra pratik lazzım.
- Erkek
Ne amaçlı kullanacaksın.?.
İlk önce yazılım bilgisi gerekiyor azda olsa.Algoritma için.Sonra mat ve fizik.Daha sonra pratik lazzım.
- Erkek
Eat 3d nin iki adet harika dersi var. Temelden karmasiga dogru ilerliyor. Baslangic noktasi olarak tavsiye ederim.
- Erkek
objeyi particle lere ayirip uzerine operatorler ata bilmek icin,force,find target falan gibi...ve krokatoa ile kullanmak...
- Erkek
Sağlam bir pc almanda fayda var yoksa cinnet geçirebilirsin ( en başta ekran kartı )
Bu arada max 2014 de particle flow baya gelişti dediklerini m.pf ile de yapabilirsin kolay gelsin
- Erkek
Serdar Yazıcı arkadaş demiş bende aynısını diyecektim.Eğer elinde max 2014 yoksa pflow toolbox #2 ve #3 al.Bunlarla da sorun çözebilirsin.Bence PFlow #2 nin dynamic simulasyonları(Physx) tp den daha iyi.Yalnız PFlow ile ilgili döküman çok zor bulursun(PFlow Toolbox #3 için).Yani biraz kasacan kendini.
- Erkek
var bende 2014,ama hangi operatorleri kullanacam,onu bilmiyorum...
- Erkek
Objeyi parçalamak istiyorsan voronoi fracture scripti kullan.Sonra bunları pflow da particle olarak import et sonra Force operatörü ile etki edebilirsin.Hayaldünyası yani gerisive ÇOKCA MATEMATİK ve FİZİK....
- Erkek
ya forece kalsa pArray gravity falan zaten bind space ile eklemek oluyor...ama sorun particle flowun benim icin daha kolay olmasi...ya pflowda,ya da Tflowda yapmam gerek,gerisi bos gelir bana...
- Erkek