3ds Max : Oynatmaya Az Kaldı (Çıldırtan AVM)
- Erkek
Keşke denemeden, girişmeseydin işe. Çünkü olay buradan 2 cevapla, Hele ki yarına olacak gibi değil dostum :(
- Erkek
Biliyorum hocam ama mecburi :( çalıştığım iş yerine ait. Özel olarak almadım yani :(
- Erkek
Kisa cozum plane ciz avm duvar olacsk sekilde plane uzerine gelecek sekilde ikinci katman olarak solungac yapiyi ciz sonra plane bolean et olane segment olarak biraz fazla olmali ki bdnd verdiginde bukulebilsin ben hayal ettim oldu suan sehirler arasi bir yolculuktayim .
- Erkek
Bu tariften birşeycik anlamadım. Zaten sabah da oldu :/
- Erkek
Onu kim modellediyse ona sormak lazım birde grashoper gibi programlar var bu tür modellemelerde o gerekir.
- Erkek
dostum şimdi gördüm ama sanırım geç kaldım.beni yanlış anlama ama mimar hayal eder ,modellemeci değil tasarımcıdır.asli görevi bu tasarımı yaratmaktır ,modellemek değil.patronun bunu senden istemesi bi cahillik,senin bunu modellemeye çalışman ayrı bi cahillik kaldı ki bu tip projeler grasshoper yada revit gibi parametrik tasarım programlarında yapılır.Genede max de çizmenin yolunu söyleyebilirim sanırım.önce işe kesit çıkararak başlaman gerek bunları çizip modeldeki yerlerine oturduktan sonra crossection ve ardından da surface komutu ile istedğin katı modele ulaşabilirsin.daha sonra edit polye çevirip,slice plenle solungaç yerlerinden dikine kes ve oralarda istediğin segmentleri oluştur...ihtiyacın olan solungaç hattı üzerindeki vertexleri break ile kırdıktan sonra ayır. ayrılmış vertexleri çekerek veya ffd3 ile yerlerine otutturarak istediğin şekli verebilirsin.
- Erkek
Hayır geç kalmadin sureyi bu akşama uzattik ama ben hala birsey cikaramadim senin dedigin yontem bir deneyeceğim. .
Olmazsada başka bir iş ararım artık.
- Erkek
İşi Bitir de bi 15.000 $ alıver bari ... Diceem de, büyük ihtimalle saadece maaşa talimdir Kardeşim :(
- Erkek
Arkadasim keski yardim ede bilsem//ama bu tip avm bir gunde yapilamaz.heleki referans bir resim i canlandirmaya calisiyorsan bu hic yapilamaz.bos ver gittsin ya sana ismi yok?
- Erkek