3ds Max : 3d Max 2014 AutoDesk Generic Library Açamıyorum
Arkadaşlar, daha önce 3d max 2012-2013 sürümlerinde Autodesk Library açılabiliyorken 2014 versiyonunda açamıyorum bu konu ile bilgisi olan varmı?
- Erkek
bende açamadım. hatta şöyle bir sıkıntı ilede karşılaştım; maxi kurarken internet`e bağlı iseniz kurulum sırasında library`i netten indirmeye çalışıyor. 3 saat beklememe rağmen indiremedi.(Max 2014 ü kurarken interneti kapatın, yoksa saatlerce beklersiniz.) Yabancı forumlarda da yaptığım araştırma sonucu library`i açabilen bir tek kullanıcıya rastlamadım.
- Erkek
Bu durum çok kötü, yani autodesk bunu gözden kaçırmış olamaz... :(
- Erkek
Ben şunun farkına vardım, bendeki library sadece mentalray devrede iken geliyor. Bende mentalray kullanıcısı olduğum için sıkıntı yok. Scanline render`de gelmiyor. Max 2013 de scanline render de geliyordu.
- Erkek
Sanırım 2014`ün ilk program güncellemesi çıkana kadar 2013`e dönücem, 2014 macerası buraya kadar şimdilik :(((
- Erkek
Peki 2014 için vray ne zaman çıkar yada çıktımı? Formlarda ve nette araştırdım ama ne zaman çıkacağı konusunda bi bilgiye ulaşamadım. Hep 2013 vray`in 2014 entegrasyonu anlatılıyor.
- Erkek
Ben Youtube de görmüştüm 2014 için vray 2.40.03 versiyonunu kullanıyordu. Sadece program kurulumu esnasında dosya yolu olarak max 2014 klasörlerini göstermen gerekiyor. Ama test etmedim.
- Erkek
Rotfire, dediğin gibi konuyu bende araştırdım, 2.40.03 versiyonu 2014`e entegre olabiliyor, kurulum esnasında 2014`ü gösteriyoeuz ve ayrıca çalışma yaşanıyor bu sorunu da MAXScpript ile çözülüyor.
- Erkek