3ds Max : 3ds max quicktime export
Arkadaşlar çok rica ediyorum acil yardımlarınızı bekliyorum.
Max`te panoramik rander alıyorum çok iyi fakat quictime export ettiğimde çözünürlüğü düşüyor 10000*5000 almama rağmen 400*300 pixsel değerinde alıyor. İstediğim sonuç şu: Dev bir plazmada hazırladığım bir mekanın panoramiği gezilecek..
- Erkek
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y3rol5UOSWw
umarım bu link bir fikir verir birde bu kadar yüksek pixele gerek yok ki hd ölçüleri yeterli olurdu mesela 1920x1080
- Erkek
Yunus bey ilginiz için teşekkürler, çok araştırdım tüm videoları izledim, lakin işime yarayan bir ipucu dahi bulamadım.:(
- Erkek
yani panorama kullanmadığım için pek yardımcı olamayacağım ama gönderdiğim vidyoda display bölümünde pixel değerleri vardı birde üstte image diye bir yer gördüm onuda %100 yapıyor du adam sende ayarları bir kurcala istersen
- Erkek
Mağlesef Yunus bey 4 gündür gece gündüz uğraşıyorum olmuyor :( Pazartesine yetiştirmem gereken bir sunum var benim için çok önemli ama sizden başka kimse ilgilenmedi açıkcası çok üzüldüm. Teşekkürler...
- Erkek
cumartesi günleri aktif olan sayısı biraz az ondan olabilir. orjinal yazılımsa üretici firimaya danış
- Erkek
Çok memnun olurum, tarocan3465
- Erkek
orjinal yazılm kulzanmadınız içindir büyük olasılıkla.Bence eski sürümlerden
yükleyin.
Selam,
Max`ten direkt quicktime`a atmadan deneyin. Önce 16bit 300dpi ve spherical tif olarak kayıt edip, sonra pano2vr gibi bir program ile swf, quicktime formatlarından istediğinize çevirin. Bu şekilde photoshopta kontrast vs. de düzünleyebilirsiniz.
- Erkek