3ds Max : eski versiyonda çizim açma
MAX 2012 de yaptığım çizimi max 2009 da nasıl açabilirim?
- Bayan
3ds formatında kaydederek açabilirsin.
- Erkek
iş yerinde çizmiştim 2012 de evdeki bilgisayarımda 2009 var ve bu akşam çalışmam lazım 3ds olarak kaydetmekten başka açma şansım yok mu
- Bayan
en sağlıklısı obj dir. polygon kaybınız en az olur. bir de fbx plugin var tabi bi araştırın derim.
- Erkek
tam olarak anlayamadım cevabınızı biraz daha açıklayabilirmisiniz
- Bayan
Bence bütün bunları araştırasıya kadar, bu gece iş yerinde sabahlayın ve çalışın. Yarın sabaha işi yetiştirince,bütün herşeyi araştırır öğrenirsiniz. Çünkü saat olmuş 9 , siz daha eve geçeceksiniz (tabi nasıl yapacağınızı öğrendikten sonra ) sonra eve geçtikten sonra dosyayı bir ihtimal açacaksınız sorunsuzca ve yine sabahlıcaksınız ki bu zaman kaybı olur :) yol + zaman :)
- Erkek
iş yerinde açın, export menüsünde obj seçin, materialleri de ekletin, sonra evinizde import edin. valla başka da nasıl açıklayabilirim bilmiyorum.
3d designer da bi bakıma haklı şimdi :)
- Erkek
iş yerinde açın, export menüsünde obj seçin, materialleri de ekletin, sonra evinizde import edin. valla başka da nasıl açıklayabilirim bilmiyorum.
3d designer da bi bakıma haklı şimdi :)
- Erkek
Ben en sorunsuz fbx formatında çalışıyorum, denemenizde fayda var. Üst versiyonda fbx olarak export edip, alt versiyonda import ile açıyorsunuz.
- Erkek
save as derken save as archive diyin öncwe bir materielleri tek dosyada alın sonra 3ds olarak kaydedin. 3dsi 2009 ile açıp material dosyasını tanıtın.
- Erkek