3ds Max : 3ds max 2013 hakkında bilgisi olan?
arkadaşlar ben 2012 kullanıyordum onda kumaş etkisi veremiyormuşuz hoca öyle demişti peki 2013 de kumaş etki verebiliyormuyuz yanı kumaşın katkanmalarını yumuşaklığını bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim
- Bayan
kaplama olarak istemiyorum mesela bi masa örtünü bıraktığımızda kıvrımlarını falan gösterebilecek şekilde 2011 için göstermişti hoca 2012 de o eklentinin olmadığını ve bu sürümün onu desteklemediğini söyledi
- Bayan
Cloth modifier`dan bahsediyorsanız 2012`de de mevcut.
- Erkek
bilmiyorum adını ama hoca plane çizdi daha sonra küre çizdi o eklentiyi çalıştırdı planeyi kürenin üzerine indirince kumaş gibi olmuştu
- Bayan
O hoca nasıl bir hocadır ki sihirbaz gibi birşeyi gösterip nasıl yaptığını anlatmaz? ;P
Cloth modifier üzerine düşün derim. İnternette bir sürü kaynak mevcut.
- Erkek
Hoca reaktörde yapmıştır. Cloth yöntemi ile yapmamıştır. 2013 de mcloth olarak massfxde de çözüm var. Hoca rektörün olmadığını söylemiştir belki. hemen kötülemeyin hocayı. Müfredat denen bir şey de var eğitim kurumunun. esip gürlemeyin hemen.
- Erkek
evet reaktörde yapmıştı :) sihirbazlık yamadı anlattı ama bende 2012 yüklü olduğu için dinlemedim ve yapmadım. sanırım benim hatam :)
- Bayan