3ds Max : quaro 2000 ekran kartımı 3dsmax`e tanıtma
Merhabalar Arkadaşlar;
Yeni aldığım quadro 2000 ekran kartımı 3ds Max`e tanıtamıyorum.
Bu ayarı bilen arkadaşlar acilen yardımlarınıza ihtiyacım var poliygon sayım 1.500.000 aştığında bakış açısını döndürdüğümde kasmalar meydana gelmekte hala heba olmasın ekran kartım ve sinirlerim artık :(
- Erkek
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/syscert?siteID=123112&id=18844534&results=1&stype=graphic&product_group=6&release=2013&os=8192&manuf=all&opt=1
bu bölümden uygun versiyonu seç.Mesela max 2012 ise 2012 yi seç.Alt kısımdan ekran kartına gelip driverlarını indirebilirsin.
- Erkek
aga ben quadroo 200 aldım patladı .İşin şakası evime de quadro 4000 sipariş ettim acil yazarsan başka bir ekran kartı ile değiştirebilirim.ACİL bugun aramam durdurmam gerek :(((((
- Erkek
tuna teşekkür ediyorum ağa Allah`tan şirket için bu aldığım ekran kartı driver`ını indirdim deniyeceğim en azından ...
- Erkek
Ne demek pazartesi bende alıyorum quadro 4000 ve dedikleri gibi çıkacağına inanmıyorum.
- Erkek
ARKADAŞLAR BENDE DE QUADRO 4000 VAR ve hangi driver i yüklemeliyim anlayamadım.yardım ederseniz iyi olur...max 2013 kullanıyorum ve autodesk in driver sayfasında 3 tane driver çıkıyor hangisini seçmeliyim onlardan?
- Erkek
alpout79 çok teşekkür ederim ağa quaroo 4000 i iptal ettim gigabyte GTX 680 4gb olarak siparişimi değiştirmiş bulunuyorum :)
- Erkek
Selim bey ,
quadro 4000 serisini kullanıp test etme şansınız oldumu?
- Erkek
Peki performansın düşük olmasının sebebi nedir?Test kretirinz neydi?
- Erkek
Anladım.PEki polygon olarak hangi seviyelere çıkabiliyor Max.
- Erkek