3ds Max : Bu Sorun Neden Oluşuyor?
http://e1210.hizliresim.com/12/q/f5hr8.png
+ çözümü beyler :)
- Erkek
3ds , dwg, dxf `den import edilmiş olmasından kaynaklanan bir sorun. Büyük olasılıkla import edilen obje çok eski bir modeldir. Sorunun çözümü yok!, model değiştirmek en iyisi.Max uzantılı modeller seçmenizde fayda var.
- Erkek
Eğer sen kralsan geç ordunun başına.. yok eğer ben kralsam sana emir ediyorum GEÇ ORDUNUN BAŞINA :)DEĞİL
Eğer sen PADİŞAHSAN geç ordunun başına.. yok eğer ben PADİŞAHSAM sana emrediyorum GEÇ ORDUNUN BAŞINA :)
- Erkek
Şahin hocam.. ne yaptın ya :)
- Erkek
Her insanın düşünemeyeceği bazı şeyleri bu kadar basite indirgeme diye yaptım.
Ak Şemsettin`in atının ayağından sıcrayan çamurun padişahın suratına yapıştığında,Akşemsettinin mahcubiyetini gören padişahın,Dert etmeyin hocam
Sizin atınızın ayağından sıçrayan çamur bir güldür. Demesi
Birdaha var ama acıdır tabi.
Timur bir kaleye taaruzdan önce Teslim olursanız söz kan akıtmayacağım demiştir.Kaledeki okcular Timur ordusundan çok ca asker öldürdükten senra baktılar çıkar yol yol kendi rızaları ile teslim olmuşlardır.
Timur büyükce bir çukur kazdırıp okcuları dirir diri gömerken vezir ve danışmanlar kan akıtmayacaım dediniz öldürüyorsunuz.Sözünüzü tutmamanız itibarınızı zedeler derler
Timurda ben kan akıtmayacağımdiye söz verdim diyerek okcuları diri diri gömer.
Daha çok ama yeri değil.
- Erkek
-İçe içe model olabilir.
-poligonlar arasında yırtıklar olabilir. (düşük threshold degerleri ile weld yapmak gerekir)
-Poligonların bazıları flip olmuş olabilir. (EP`ye geçip "unify" yapılabilir. veya, scriptspot`tan bunu düzeltecek bi script download edilir.)
Modelin wire`ini gönderseydin daha fazla şey söylenebilirdi?
- Erkek
flip ;)
- Erkek
He bi de Şahin Hocam`a katılıyorum. Her ne demek istiyorsa, anlamasam da haklıdır bence ;)
Aslında "farklı çözümleri olabilir, kestirip atma" diyor da olabilir Haskan arkadaşa...
- Erkek
Arkadaşın sormuş olduğu sorunun çözümü bence yok! Eğer Şahin Bey biliyorsa açıklasın bizlerde öğrenmiş olalım. Burada metinleri düzerek ancak konuyu dağıtmış oluyorsunuz, geyik sohbeti yapmak istiyorsanız başka sitelerin adreslerine bakmanızda fayda var. Geyik sohbeti olayı için buradan birçok arkadaş eminim size yardımcı olacaktır.
- Erkek
İşte O yazıya Geyik gözüyle bakabilenler varya buna çok üzülüyorum.
Koskoca Fatihin Cümlesini değiştirmişya arkadaş ona demiştim.
- Erkek