3ds Max : KAYIT ETME SORUNU

KAYIT ETME SORUNU
lowenhardSüleyman CANTÜRKAvatar

Merhaba 3dx Max kullanmaya yeni başladım iilk modellememi yaptıktan sonra kayıt etmeye çalıştım fakan "ATTENTION" diye bir uyarı aldım ne olduğunu anlamadım evet / hayıt seçenekleri çıkıyo evet deyince tekrar aynı pencere geliyor hayır dersem kayıt etmeden program açık kalıyor biraz araştırdım maz türkçe karakter kabul etmiyormuş benim kayıt edecek uzantım C:\Documents and Settings\Kullanıcı1\Belgelerim... buradaki Kullanıcı1 deki ı ların i olması gerektiğini düşünüyorum fakan başlat regedit olsun denetim masası kullanıcı hesapları olsun değiştirdiğim halde hesap adını hala Kullanıcı1 olarak görünüyor bu yüzdenmidir başka sebeplerdenmidir bilemedim yoksa format mı gerektiriyor yardımlarınızı bekliyorumm...Şimdiden Teşekkürler.. Bu arada konu açılmıssa özür dilerm biraz baktım ama bulamadım.

Hedefi Olmayan Gemiye Hiç Bir Rüzgar Yardım Edemez...
2012-09-24 21:14:17
  • Erkek
Hata mesajının ne olduğunu
dream_designerAhmet KABAKBAŞAvatar

Hata mesajının ne olduğunu okumanızı tavsiye ederim. Aşağı yukarı tüm hatalarda evet/hayır seçenekleri çıkar zaten. Mesajın içeriğini de okursanız, bilmediğiniz bir konuysa bile buraya hata mesajında ne yazdığını yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız..

Detaylı bilgi lazım yani. Formatlık bişey olduğunu sanmıyorum.

21 Volts Creative
2012-09-24 22:00:44
  • Erkek
SAVE SORUNU

File C:\Documents and Settings\Kullanıcı1\Belgelerim\3dsMax\scenes\banyo.max is possibly corrupt.
diye bir uyarı alıyorum :(

2012-09-25 21:48:44
  • Erkek
ne masaüstüne ne belgelerime

ne masaüstüne ne belgelerime kayıt edebiliyorum sadece D:\ sürücüsüne kayıt ettiriyor bende anlamadım gitti

2012-09-25 22:59:23
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!