3ds Max : 3dmax dosya boyutu sorunu
Arkadaşlar merhaba.3dmax dosya boyutum 343 mb ve ben bunu max de açmaya kalktığımda max hemen kapanıyor.Bilgisayarım da iyi sağlam bir bilgisayar fakat açamıyorum.Acil yardım lütfen.
- Erkek
Bende de öyle veya daha fazla boyutlarda dosyalar olabiliyor, kapanma nedeni dosya boyutu ile alakalı değildir diye düşünüyorum, boş sahnede file>merge yap sonra dosyanı göster içindekileri alabilirsin, yada autoback dosyalarından geriye dönme şansın var.
- Erkek
File dan merge yapmayı denedim fakat group halinde inanın sadece group 280 mb ve içinden group u seçiyorum onu açmaya da gücü yetmiyor.autoback dosyası yok ne yazıkki.
- Erkek
p4 3.0ghz , 8400gs 512mb ddr2, 2gb 667mhz ram ile çok daha büyük boyutlu dosyalarda çalışmalar yapabiliyordum. Açmaya gücü yetmiyor derken nasıl bir hata alıyorsunuz? RAM kullanımını kontrol ettiniz mi?
- Erkek
Max dosyanızı zipleyince boyutu ne oluyor acaba?
- Erkek
Max dosyasını zipleyince boyutu 74.2 MB oluyor.Önceki boyutu 305 MB. Abdullah Bey
- Erkek
customize / preference setting/ files de compress on save yi aktif ederseniz max dosyasını kaydederken yüzde 60- 70 daha sıkıştırarak kaydeder.
- Erkek
Adem Bey ben daha dosyayı açamıyorum.Açabilsem yapıcam dediğinizi ama açamıyorum ne yazıkki.
- Erkek