3ds Max : max sahneleri malzemesiz acılıyo
elimde çinden gelen bi set var ama bunların hiçbirini tek seferde açamıyorum sahneler açıldığı zaman birtane bile malzeme çıkmıyor.
dosyanın adını değiştiriyorum yine aynı çince dil paketleri yukledim yine sonuc yok nasıl olcak bilgisi olan varmı ?
teşekkürler
- Erkek
kaplama dosyalarını c/programfiles/3dsmax/maps klasörüne kopyala açılır.
- Erkek
yok buda olmadı hiçbi malzemeyi tanımıyo çok garip gerkceten
- Erkek
yok slotlardada gozukmuyo cunk komple çin malı :) kayıt adı malzemelerın ısmı hepsı çince dil paketide kurtarmadı ama bi yolu olmalı.
- Erkek
çalışılan render motoru farklı olabilir, eğer çalışma maxin içerisindeki sıkıştırma ile yapılmadıysa... dediğim gibi render motornu değiştirmen sorunu çözebilir.
- Erkek
İsimlerini Türkçe karekterlerle düzelt o çinceyi tanımıyor max
- Erkek
customıze->confıgure user paths...->Externals files->Add ve hazır modeldekı kaplamayı seç ok de sorun buyuk ıhtımalle cozulecek
- Erkek
isimlerini turkce karakter yapıyorum sahne acılıyo fakat malzemelerı gelmıyo .
stavge yok buda işe yaramıyo anca ben sayfayı acıcam butun malzemeleri tek tek tekrardan atıcam işin ilginc yanı rend. ayarları ve ışık ayarlarıda bozuk gelıyo. hiçkimsenin mi başına gelmedi bole bişe cevabı yok ya :)
- Erkek
Selam,
forumu aratırsanız daha önce çince, rusça sahneler için çok soruldu bu soru. Bütün işletim sistemini çince yapmadıkça pek çözen duymadım. Script yazıp çözüm bulmuş arkadaş var ama o da sistemi çince yapmış önce. Dolayısı ile pratik bir çözümü yok. Vray versiyon farkından ya da yine dil farkı yüzünden sahneler ayarsız açılabilir.
- Erkek