3ds Max : Bina renklendirme
3 boyutlu binanın dış cephesine led ışıkları nasıl yerleştirbilirim.
- Erkek
3 boyutlu binanın dış cephesine led ışıkları güzelce yerleştirebilirsin.
- Erkek
nasıl işte yani materyalmi eklemem gerekiyor
- Erkek
vray light material ile yapabilirsin.Sonrasında ps de lens effect falan eklersen işini görür.ya da glow efekti.
- Erkek
binanın dışına led ışıklar vray light material(heleki MATERİAL!!) ile yerleştiriliyorsa,(heleki yerleştirilebiliyorsa :D ) üstüne glow ve lensflare terimlerini kullanıp bu genel ve belirsiz soruya bu şekilde çözüm getiriyosan güzel bir başarı.
içmekan aydınlatması nasıl yapabilirim sorusuna,selfillumination ile yapabilirsin ayrıca ambient occlusion falanda kullanırsan işin görülür cevabı vermek gibi bişey oldu bu...
Sırf cevap vermek için cevap vermeye çalışmandaki genel amacıda çözemedim.Heleki bu işlerden hiç anlamadığın bu kadar ortadayken..
Şimdi bu yazıları okuyanlarda cevabı alan kişinin çözüme ulaştığını seninde çözüm bulduğunu falan sanabilirler :)
- Erkek
Evet gerçekten anlamıyorum zaten öylesine cevap verdim ben.!!Bu arada gerçekten senin cevabında çok açıklayıcı
"3 boyutlu binanın dış cephesine led ışıkları güzelce yerleştirebilirsin."
tebrik ederim.
- Erkek
``vray light material ile yapabilirsin``
BUDA SENİN CEVABIN...Ne anladın sorudanda bu cevabı verdin?...Bizide aydınlat anlaşılan sen aşmışsın biz cahil kalmışız baya..
- Erkek
Estağfurullah aşmışlık falan yok.Derdim gecenin şu saatinde bir sorusu sıkıntısı olan bir arkadaşa "her nekadar tanımasakta" yardımcı olmak istemem.Hiç olmazsa ben "güzelce yerleştirirsin" demiyorum.Arkadaş devam sorusu olarak vray material ile nasıl yaparız derse idi anlatırdım.o kadar.
- Erkek
``Arkadaş devam sorusu olarak vray material ile nasıl yaparız derse idi anlatırdım``
haklısın... demediğine göre çözüme direk ulaşmış hata bende...Sen nokta atışı ile çözmüşsün zaten problem yok.
- Erkek