3ds Max : modelleme sorusu ???

modelleme sorusu ???
cixmixfix

arkadaşlar öncelikle iyi günler. sizlere bir sorum var.

inşaat halindeki bir binanın çekilmiş fotoğrafını 3dmaxe atıp bunun üzerine giydirme yapıyorlarmış. ben fotoğrafı atabiliyorum ama üzerinde "söve" diye bir malzemeyle giydirme yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim veya bildiğiniz bir kaynak varmı öğrenebileceğim. bulunduğum yer küçük bi yer ve ekstradan iş almak istiyorum. geçim derdi işte :D . neyse bana yardımcı olabilecek arkadaşlarımın hocalarımın yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler..

2012-02-07 08:44:02
http://www.tr3d.com/dersler/ders/60/ fikir vemesi
melkor_Erkan YILDIRIMAvatar

http://www.tr3d.com/dersler/ders/60/

fikir vemesi açısından

MODO, rhino
2012-02-07 10:19:54
  • Erkek
incelemiştim
cixmixfix

verdiğin bilgi için teşekkürler bu konuyu incelemiştim.

bundan sonraki adımlarım ne olabilir, yani daha önce bu işi yapmış olan arkadaşlar varsa onlarında yardımını bekliyorum.

bu adımdan sonra pencere balkon kapı vs. leri yerlerine nasıl koyabilirim her bir parçayı ayrı ayrı modellemem mi lazım??

2012-02-07 13:13:01
teşekkürler
cixmixfix

cumci verdiğin bilgiler için teşekkürler. yalı baskı fuga kaplama ve söve bunların araştırmasını yaptım. tasarımım 3 boyutlu tasarım değil. bir bina fotoğrafı var o fotoğrafa uygulama yapıcam. ben yeni başladığım için bizar zorlanıyorum aslında. hani bu konunun bir anlatımı olsaydı daha önceden yapan arkadaşlar felan daha çabuk ilerleme kaydederdim diye düşündüm. ama sen bana bir kaç ipucu verdin teşekkürler. şimdi bunlara bi bakayım. takıldığım yer olursa tekrar dönerim. iyi günler

2012-02-08 08:53:29
evet
cixmixfix

evet cumci keşke daha önceden bu işlemi yapmış olan arkadaşlar yardımcı olsa. ama işin ticari yönü var belkide o yüzden yardım etmeyebilirler. o zaman şöyle söyleyeyim ben tokatın niksar ilçesindeyim. belki şimdi uzaktaki arkadaşlar yardımcı olurlar. :D teşekkürler şimdiden

2012-02-19 16:20:46
Facade modelling diye ara.
ulasdenizulaş deniz

Facade modelling diye ara. Autodesk 3dsmax videolarında olması lazım. oldukça etkili bire anlatımı vardı.

2012-02-19 17:16:24 Edit:2012-02-22 00:06:37
  • Erkek
face tırt
cixmixfix

facebook ta bulamadım o kadar aramama rağmen. ve youtube bile fos çıktı. ama yineede önerilerin iyiydi ve diğer arkadaşlarında önerilerini veya linklerini veya yardımlarını bekliyorum.

2012-02-21 19:13:39
Façate: binanin ön cephesi
ulasdenizulaş deniz

Façade: binanin ön cephesi (ingilizce)

2012-02-21 23:20:26 Edit:2012-02-22 00:06:01
  • Erkek
kusura bakma
cixmixfix

ooops pardon ben yazım hatası var zannettim. :D teşekkürler. bi bakayım

2012-02-22 08:47:43
ooops pardon
sahinbeyŞahin GeldeçAvatar

ooops pardon canavar gibi yabancı diller biliyorsun.Façade yi facebook zannediyorsun.Boşa dememişler dervişin fikri neyze zikride odur diye.

YILBAŞINDA YÜKLÜ İKRAMİYE KAZANANLAR BANA BİR SERVER MAKİNE ALMAZLARMI OLA
2012-02-22 12:01:54
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!