3ds Max : Düzensiz polygon dağılımı için ne yapılır
arkadaşlar ben bir araç modelleriyorum fakat ilk araçlarımdan birisi olduğundan işi fena batırdım :) bi bölgede sorun var polygonları çok beter çok kötü bir görüntü veriyor bunu nasıl düzeltebilirim saatlerce uğraştım ama kurtaramıyorum.
http://s1.directupload.net/images/120610/hjp99bim.jpg
yardımlarınızı bekliyorum
- Erkek
aslında iç içe geçmiş görünüyor.Tel kafes modunda bence rahatlıkla düzeltebilirsiniz.
- Erkek
O bölgedeki edge`leri siler cut ile tekrar çizer yerleştirirsiniz sorunu halledersiniz.
- Erkek
Okan :D Allah razı olsun kardeş ne zaman bir sorunum olsa hemen kurtarıyosun :D edgeleri sildim fakat cut ı kullanamadım bende vertexleri collapse yaptım şu anda hepimiz mutluyuz. teşekkür ederim
- Erkek
Rica ederim. Sorunun çözüldüyse ne mutlu bana burda birbirimize yardımcı olmak için varız :) Şimdi edgeleri silerken klavyeden del tuşuyla değilde modifierdan remove ile silersen polygon silinmeyecektir. Ardından vertex`e tıklayıp orada kalan vartexleride remove ile silersin sonra cut`a tıklayıp istediğin yerlerin arasına edge eklersin bu şekilde düzenlemiş olursun :)
- Erkek
işte ben buna yardım derim. Cidden çok teşekkürler
- Erkek
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Birzamanlar bende çok uğraştım gecemi gündüzüme kattım birşey öğrenebilmek için. Şimdi yardımcı olabilmek destek vermek görevimiz :)
- Erkek