Endulus
			
mozoner (mustafa öner) 			program: 3ds max
			Süre: 1 hafta sanırım
			16 yorum yapıldı
			10/10
						
			(78 kişi beğendi)			
				
Bu çalışmada 3ds max,vray,after effects ve photoshop kullandım.ismindende anlaşılacağı üzere akdeniz ile doğu kültürünün karışımını modern havada yansıtmaya çalıştım.Bu sıralar kişisel çalışmalara rahat zaman ayırabildiğim için bu kadar sık çalışma gönderebiliyorum.Umarım begenirsniz.
Ayrıca tr3d nin eski havasının geldiğini görmek sevindirici.Herkese kolay gelsin.
Endulus için Yorumlar
Bence Güzel olmus ellerinize saglık.
- Offline
 - Erkek
 
Fantastik bir atmosfer yakalamışsınız.
Elinize sağlık.
- Offline
 - Erkek
 
dostum ellerine sağlık çok güzel olmuş,tek önerim keşke radyatörde eski demirdökümlerden olsaymış :))
- Offline
 - Erkek
 
Üstad ellerine sağlık. Huzur verici bir ortam olmuş. "Köşesine çekilmek" diye bir tabir vardırya hani, senin çalışma bence bu iş için hoş olurdu. Yalnız kalorifer peteği orada olmasa daha iyi olurmuş bence. Kolay gelsin.
- Offline
 - Erkek
 
harika çalışma tebrikler
- Offline
 - Erkek
 
çok güzel bir çalışma olmuş herşeyi ile doğal ve soft bir ortam yaratmışsıznız tebrikler.
- Offline
 - Erkek
 
gayet ii duruyo mustafa.tek gözüme takılan kalorifer petegi :D eski tip petek modeli olsa daha güzel dururdu gibi.tebrikler
- Offline
 
petek işi bozmuş :) emeğine sağlık
- Offline
 - Erkek
 
Harika bir ortam.Eleştirmek ne haddime ama sadece tek gözüme çarpan vray çıkmadan veya populer olmadan önce default render ile alınan o müthiş çalışmalara benziyor.(Neden bilmiyorum belki sadece bana öyle geldi)
- Offline
 - Erkek
 
teşekkürler arkadaşlar,o kaloriferin çlışmaya olumsuz bir etkisi olduğu ortada..ama böyle bir evimiz olsa sanırım orda bir kalorifer peteği olurdu gibi düşündüm.
çağıl bu yorumundan sonra bi nevi soğudum diyebilirm bu çalışmadan:))
- Offline
 - Erkek
 
Kapalı
mozoner Diğer Çalışmaları
Eklediğim Çalışmalar
Render ve Resimler
Yeni Mesajlar
- kaplan_yavrusu: tespitleri sıralayıp yazıyı bir konferans metnine çevirmek istemediğimden kaynaklı tebrik ederim.
 - kaplan_yavrusu: bazı tespitlerim var fakat söyleyeyimmi bilemediğimden mütevellit tebrikler.
 - KEMALBUDAK34: Teşekkürler
 - kaplan_yavrusu: yorumları sıralayıp konferans haline getirmek istemediğimden mütevellit tebrik ederim.
 - mateus: güzeel çalışma olmuş
 - kaplan_yavrusu: bazı tespitlerim var ama saklı tutuyorum.başarılar dilerim.
 - kaplan_yavrusu: sıkıntı ve problemleri sıralamak yerine ve hemde canını sıkmak istemediğimden mütevellit tebrik eder başarılar dilerim.
 - mateus: modelleme detaylı olmuş emeğine sağlık
 - gokhantastan: Elinize sağlık gerçekten güzel bir çalışma olmuş.
 - KrmmcR: Teşekkür ederim abim
 - KrmmcR: Çok teşekkür ederim abim
 - olcaysaymar: Emeğine sağlık Kerem
 














